Сортиране по цена:
Ползване:
Тип на обекта:
Ценови диапазон:
- лв./вечер

Семеен хотел "Илинден", Шипково, Троянско - целогодишно

Цена: 40 - 50лв. за двойна стая

Име: Ивка Пелтешка
Телефон:
Адрес: с. Шипково- минерални бани

Семеен хотел Илинден се намира в с. Шипково на около 20 км. от гр. Троян. Хотелът разполага с 8 двойни (за 2+0 човека), 7 семейни стаи (за 2+2 човека, стая + двуетажно легло) и 4 апартамента (60-70лв., за 2+2 човека, спалня, хол, WC). Всички стаи са със самостоят. санит. възел, цифрова TV, минибар, локално парно и имат обща тераса в манастирски стил.Хотелът разполага с закрит басейн с минерална вода (от извора на Шипковски минерални бани - 30 градуса), джакузи, закрит ресторaнт - 70 места и лятна градина с 120 места, както и още 40 места на верандите. През летния сезон свири жива музика. Хотел Илинден разполага с конферентна зала-50 места. Хотелът предлага пакетна услуга-от неделя до петък (5дни), цената е 25лв. за възрастни и 22лв. за деца до 16 години и включва закуска, обяд и вечеря. Намира се на 100м. от летният басейн на курорта Шипково, в близост е местноста Беклемето - ски курорт с писти и ски-влек.

Самостоятелни стаи "Колеви", Шипково, Троянско - целогодишно

Цена: 40 - 45 лв. за двойна стая

Име: Красимир Колев
Телефон:
Адрес: с. Шипково-минерални бани, общ. Троян

Предлагат се 3 двойни стаи тип спалня намиращи се на етаж от двуетажна къща. Стаите са уютно обзаведени и разполагат с цифрова TV, минибар, локално парно. Къщата е с красивоозеленен двор. Намира се на 3 км. от открития минерален басейн на с. Шиково.

Къща за гости "Вени", Шипково, Троянско - целогодишно

Цена: 40 лв. за двойна стая

Име: Пенка Ангелова
Телефон:
Адрес: с. Шипково – минерални бани, обл. Троя

Къща за гости Вени се намира в село Шипково на 20 км. от град Троян. Къщата предлага 6 двойни стаи ( за 2+0 човека), 4 двойни стаи (за 2+1 човека). Стаите са с отделен  санитарен възел, уютно обзаведени и се отопляват с локално парно. На разположение на гостите са 40 местна столова с камина, бар, музикална уредба, цифрова телевизия, напълно обзаведена кухня с всичко необходимо за бита, барбекю-чеверме с пещ, паркинг, открит басейн. Къщата се намира на около 400м. от мин. басейн на с. Шипково.