Сортиране по цена:
Ползване:
Тип на обекта:
Ценови диапазон:
- лв./вечер

Луксозни Нощувки, център-Шумен

Цена: 12 - 15 лв. -

Име: Мирена
Телефон:
Адрес: Хан Сабин 8, Шумен

Предлагам самостоятелни стаи в идеален център (Руски паметник) за нощувки-дългосрочно, след цялостен ремонт. Сатаите са напълно обурудвани и обзаведени, капацитет 10, с допълнителни легла до 15. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, телевизор, интернет. Има кухненски бокс, хладилник, микровълнова, посуда. В близост има заведения, хранителни магазини, автогара, университет ВПИ и Военно училище. Идеални условия за семейна почивка, учащи, работещи. Възможност за дългосрочно наемане, моля звъннете ни на посочения телефон.

Самостоятелно нощувки лукс Шумен

Цена: 35 - 40 лв. Над 2-ма човека цената е 40 лв

Име: Марти
Телефон:
Адрес: Христо Генчев

Даваме самостоятелна гарсониера за спокойни и тихи нощувки в уютна луксозна обстановка, в гр. Шумен, кв. Добруджански, в близост са Сити център, автогара, жп гара, хранителен магазин, Шуменски университет 2 корпус. Гарсониерата разполага с два меки холови ъгъла, които се разпъват и са с опция сън за 4 души, оборудвана е с климатик, кабелна телевизия, безжичен интернет, WIFI, кухненски бокс, хладилник, микровълнова фурна с грил, хидромасажен душ панел, ПВЦ дограма, ламинат, теракот. 0876999822 Цената от 35 лв е за цялата гарсониера.

Къща Цвети

Цена: 10 - 13 лв. За зимен сезон 2018

Име: Мирена
Телефон:
Адрес: Съединение 142

Предлагаме нощувки с всички необходими удобства,Предлагам нощувки в самостоятелен етаж от къща. Разполага с 4 стаи с две и три легла, интернет, телевизор, хладилник, микровълнова, кафе машина, баня и тоалет. Самостоятелните стаи са напълно обзаведени и оборудвани. Етажът е със самостоятелен вход. Подходящ за учащи и работници. Намира се в близост до х-л Шумен. Възможност за настаняване на 10 лица. Възможности за договаряне и отстъпки за по-дълъг престой.